Nyheder

sikkerhed-og-bæredygtighed-fødevareemballage

Fødevaresikkerhed og bæredygtighed dominerer fødevareemballage

I denne særligeCOVID-19periode, er instant food-emballage blevet et almindeligt træk i mange forbrugeres liv som reaktion på epidemiske restriktioner.Selvom fænomenet madhamstring dybest set vil forsvinde efter epidemien, vil den langsigtede trend med restaurantudbringning og stigningen i sociale aktiviteter i perioden efter epidemien styrke den vigtige rolle, som spiseklar fødevareemballage spiller for at sikre fødevarebeskyttelse og bekvem rejse.

 

Ifølge data fra Innova Market Insights mener 49 % af forbrugerne verden over, at produktbeskyttelse og fødevaresikkerhed er de primære krav til instant fødevareemballage, efterfulgt af produktopbevaring (42 %) og produktinformation (37 %).

 

Samtidig påvirker hele industriens fremme af miljømæssig bæredygtighed brugen af ​​ny plast i emballage.Det er værd at bemærke, at EU i overensstemmelse med sin plaststrategi udvikler en strategi, der skal sikre, at al emballage i 2030 er økonomisk levedygtig og genanvendelig.

 

I Storbritannien træder plastafgiften i kraft i april 2022. Det foreslås at pålægge en afgift på 200 pund (278 $) per ton på plastikemballage med mindre end 30 % genanvendt plast.Mange andre lande, herunder Kina og Australien, opfordrer til reduktion af affald gennem lovgivning.

 

FUTUR Technology er en innovativ teknologivirksomhed, der fokuserer på bæredygtig fødevareemballage fremstillet af vedvarende og komposterbare materialer, der leverer en bred vifte af miljøvenlig fødevareemballage og relateret teknologi og service.Samtidig med at vi giver vores kunder sikkerhed, bekvemmelighed og lave omkostninger, er vi også forpligtet til at reducere kulstofemissioner, eliminere spild og bringe en grøn livsstil til verden.TIL ET GRØNT LIV.www.futurbrands.com

 

VARMETÆTNING (KORT) PAPIRSKÅL&BAKKE- NYHED!!

CPLA BESTIK– 100% KOMPOSTERBAR

CPLA LÅG – 100% KOMPOSTERBAR

PAPIR KOP&BEHOLDER– PLA FORING

GENANVENDELIGE BEHOLDER & SKÅLE & KOP


Indlægstid: 10-aug-2021